Verantwoord en snel afvallen

By | juni 10, 2016

Verantwoord en snel afvallen is mogelijk met het Mentale dieet plan gecombineerd met het Turbo Actie Plan. Met het Mentale Dieet Plan val je snel af maar indien je dat nog niet snel genoeg gaat kun je eerst starten met het Turbo Actie Plan.

Met het Mentale Dieet Plan hoef je geen honger te lijden. Je hoeft ook geen calorieën te tellen of punten. Zelfs het afwegen van de producten die je gaat eten is niet nodig.

Je kan met het Mentale Dieet Plan “alles” blijven eten alleen veranderd de volgorde en de soort voedingsstoffen bij dit dieet.

Wanneer je namelijk maaltijden gebruikt worden er nu vet verbrandende voedingsmiddelen aan toegevoegd. Dit zijn eiwitrijke voedingsmiddelen. Zij zorgen er ook voor dat je geen hongerig gevoel meer krijgt.

MDB Boek

Verantwoord en snel afvallen met het eiwitrijk dieet

Verantwoord en snel afvallen is mogelijk met dit dieet. Het Mentale Dieet Plan is een eiwitrijk dieet. Een eiwitrijk dieet is een dieet wat in Nederland niet meer is weg te denken. Bij dit dieet bestaat een groot deel van je voeding uit eiwithoudende producten. Producten met veel koolhydraten moeten geschrapt worden uit het voedingspatroon.

Eiwitten heb je nodig voor de opbouw van je lichaam en spiermassa. Je kan voor deze voedingsmiddelen denken aan vis, zuivelproducten, eieren, eiwithoudende producten en vlees. Koolhydraten en ongezonde vetten moeten we dus mijden.

Je zal verantwoord en snel afvallen.

Net snel genoeg?

Wanneer je vind dat je niet snel genoeg afvalt kan je beginnen met het Turbo Actie Plan. Dit Turbo Actie Plan is een 8 weken maaltijd schema en is gratis. Het Turbo Actie Plan is veel strenger dan het Mentale Dieet Plan. Je zal je strikt moeten houden aan het schema van de maaltijden. Je krijgt hierbij een groot aantal aan verschillende voedingsstoffen binnen. Je moet niet te lang hiermee doorgaan. Dat word je allemaal goed uitgelegd.

turbo-boost

Door op deze link, of op de afbeelding, te klikken kom je op de website van het Mentale dieet plan. Wanneer je dit door hebt gelezen zal je zien dat dit dieet vele voordelen biedt ten opzichte van andere diëten>>

Je zal spijt hebben dat je nog niet eerder met dit dieet bent begonnen. Na het volgen van het Turbo Actie Plan ga je weer terug over naar het Mentale Dieet Plan. Dat is veel minder streng. Vrienden en kennissen zullen verbaasd zijn over het snelle afvallen wat je bereikt hebt.  Je kan weer snel met een strakke buik over het strand lopen.

Aarzel dus niet en begin vandaag als je gezond en snel wilt afvallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *