Een oplossing voor je overgewicht? Klik dan hier!

By | juli 1, 2016

Een oplossing voor je overgewicht is mogelijk door het gebruik maken van het Mentale Dieet Plan en het Turbo Actie Plan. Deze combinatie werkt altijd. Je wordt MENTAAL begeleid tijdens het afvallen.

Je zal tijdens dit dieet niet het gevoel hebben dat je iets niet mag en je zal gebruik maken van heerlijke recepten.

Wanneer je wilt afvallen onder begeleiding kan je dat doen door te kiezen voor het 8 weken video & live coaching. Je krijgt dan Live Coaching van een gecertificeerde coach. Je kan je hiervoor gewoon online aanmelden. Hij/zij zal je precies zeggen wat je wel niet kan doen.

Een oplossing voor je overgewicht kan je bereiken door gebruik te maken van het Mentale Dieet Plan in combinatie met het Turbo Actie Plan.

obesitas-overgang-324x160

De voordelen van dit dieet zijn groot namelijk: zodra je je hebt ingeschreven kan je starten en het geeft je een effectief en blijvend resultaat. Het is door een iedereen goed vol te houden en het geeft ook voldoende variatie. De recepten zijn eenvoudig te bereiden. Je kan gemakkelijk 5 tot 17 kilogram in 14 dagen afvallen wat afhankelijk is van je startgewicht.

Het nadeel van dit dieet is dat je je strikt moet houden aan de regels en dat het slechts 50 basisrecepten bevat.

Wat kun je verwachten voor een oplossing voor je overgewicht?

Voor een oplossing voor je overgewicht bevat het geheel duidelijke informatie over de werking van het Mentale Dieet Plan. De gedachte van dit dieet is om je metabolisme ( stofwisseling ) te verassen waardoor je ook in rust meer calorie├źn zal verbranden.

MDB-Boek-150-heerlijke-recepten-207x300

Je krijgt tips wat je moet eten om geen hongerig gevoel te hebben

Indien je in het begin snel resultaat wilt zien start je met het Turbo Actie Plan. Je zal dan gegarandeerd de eerste 14 dagen zeer veel afvallen.

Je krijgt de eerste vier maanden persoonlijke coaching en mentale ondersteuning van Katja Callens. Dat is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Klik op deze link of afbeeldingen om naar de website van het Mentale Dieet Plan in combinatie met het Turbo Actie Plan te gaan>>

Kijk naar de aanbiedingen en kortingen die je momenteel krijgt. Start vandaag met afvallen door je nu in te schrijven. Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *