Alles eten en toch afvallen.

By | maart 15, 2017

Alles eten en toch afvallen is mogelijk. Het Mentale Dieet Plan is een dieet, waarbij het niet nodig is om calorieën te tellen. Het is ook niet nodig om je voeding, voordat je het klaar maakt en gaat opeten, weegt. Je mag in principe alles eten.

Om toch te bereiken dat je gaat afvallen, worden er voedingsstoffen toegevoegd die het vet in je lichaam sneller laten verbranden. Ook zullen de toegevoegde producten ervoor zorgen dat je geen hongerig gevoel krijgt. Je zal niet zo snel die voedingstoffen gaan eten die voor extra vetopslag zorgen.

Het overtollig lichaamsvet (buikvet) kan zeer gevaarlijk zijn. Overtollig buikvet kan ziektes veroorzaken. Je kunt daarbij denken aan hart- en vaatziekten maar ook aan astma, verhoogde bloeddruk, kanker en suikerziekten. Daarom is het belangrijk dat je een gezond dieet gaat volgen.

Alles eten en toch afvallen met het Mentale Dieet Plan en het Turbo Actie Plan.

Het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan

Turbo Actie Plan

Het Turbo Actie Plan

Alles eten en toch afvallen kan, maar niet met het Turbo Actie Plan. Hierbij zal je spectaculair afvallen maar je moet je wel aan strikte regels houden. Je kunt met het Turbo Actie Plan wel 6 tot 7 kilogram in 14 dagen afvallen. Omdat het zo veel is, zal je begrijpen dat je toch de juiste voedingsstoffen moet binnenkrijgen.

Het Mentale Dieet Plan richt zich niet alleen op de voeding maar vooral ook op het mentale aspect van het afslanken.

Er wordt ervoor gezorgd dat je niet gaat eten omdat je je rot voelt. Dat zie weleens in je omgeving. Wanneer een persoon wat vervelends heeft meegemaakt ze snel dikker worden. Ze gaan dan hun zorgen door het eten wegwerken en dat moet niet.

Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan

101 heerlijke recepten

101 Heerlijke recepten

Alles eten en toch afvallen kan. Wanneer je echter een dieet gebruikt dat hoofdzakelijk uit eiwitten bestaat zal je daarbij zeker snel afvallen. Omdat eiwitten zwaar te verwerken zijn door de nieren moet je hierbij veel water drinken.

Heerlijke recepten

Heerlijke recepten

Sporten heeft weinig effect op het vermageringsproces. Sporten draagt ongeveer voor 25% bij aan het vermageren terwijl de voeding dat voor 70% doet. Toch is het bij ieder dieet belangrijk dat je minimaal 30 minuten per dag in beweging bent. Je kunt gemakkelijker 500 calorieën minder tot je nemen dan deze verbranden door hard te lopen.

Het mentale dieet plan

Dit dieet is eiwitrijk. Het is vervolgens koolhydraat arm waardoor het voor het afslanken zeer effectief zal werken.

Minder koolhydraten zorgen ervoor dat je minder suikers aanmaakt dat voor een vetopslag zorgt in het lichaam. Als je veel suikers en koolhydraten eet, zal er zeker veel vet in het lichaam worden opgeslagen.

Wanneer je vindt dat je te weinig afvalt met het Mentale Dieet Plan zou je eerst het Turbo Actie Plan kunnen gaan gebruiken.

Hierbij krijg je een 8 weken maaltijd schema waaraan je je strikt moet houden. In dit schema zit een grote variatie. Omdat we graag afwisseling hebben, is het ook gezond om niet iedere dag hetzelfde te eten. Je krijgt dus veel verschillende voedingsstoffen binnen. Het zijn maaltijden die allemaal even heerlijk zijn.

Om goed af te vallen, moet je ervan uitgaan dat je maximaal 3 tot 3,5 kilogram vet kan verliezen per week. Dat is dus in 14 dagen 6 tot 7 kilogram. Diëten die aangeven dat je in 14 dagen wel 15 kilogram aan gewicht kunt verliezen moet je maar niet geloven.
Omdat je bij het volgen van het Mentale Dieet Plan zeker binnen een korte tijd op je streefgewicht bent is het zeker de moeite waard om er mee te starten.

Klik op deze link of afbeeldingen om naar het Mentale Dieet Plan te gaan of het Turbo Actie Plan>

Zorg ervoor dat je buikvet verdwijnt. Je moet wel een vetpercentage behouden. Minimaal 5% vet. Lager kan zelfs schadelijk zijn. Het is vooral het overtollige vet, wat in buikholte zit, dat grote gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Je buikvet

Je buikvet

Er zijn ook personen die “skynny fat” zijn. Dat zijn personen die voor het oog van een ander slank zijn maar toch te dik zijn. Zij hebben vooral last van visceraal vet. Dat verwijst naar vet rond de lever en andere organen. Ook zij hebben een verhoogd risico op gezondheidsproblemen.

Het zijn vooral die mensen die weinig bewegen en ongezonder zijn gaan eten die overtollig buikvet hebben. Je kunt echter niet alleen je buikvet wegtrainen. Wanneer je gaat sporten en gezonder gaat eten, zal het lichaamsvet verminderen en tot slot wordt je buikvet aangepakt.

Buikvet

Buikvet

Het belangrijkste daarbij is gezond te gaan eten. Hierbij kan je dus het Mentale Dieet Plan en het Turbo Actie Plan bij helpen. Je zal zeker en gestaag vanaf dag een gewicht gaan verliezen en dus buikvet verbranden. Hierdoor zal je dus gezonder en fitter worden.

De maaltijden uit het Mentale Dieet Plan en het Turbo Actie Plan zijn allemaal overheerlijk. Zij kunnen door het hele gezin worden gegeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *