Alles eten en snel je streefgewicht bereiken

By | juni 29, 2017

Alles eten en snel je streefgewicht bereiken is mogelijk met het Mentale Dieet Plan en Turbo Actie Plan.

Om af te vallen zal je verantwoord moeten eten. Je moet de juiste producten eten en zorgen dat je geen honger lijdt.

Een dieet moet niet zo zijn dat je het na een paar weken niet meer kunt volhouden, omdat je moe en lusteloos wordt. Dat is bij een streng dieet namelijk wel het geval.

Alles eten en snel je streefgewicht bereiken.

Je moet een dieet nemen waarbij alles eten en snel je streefgewicht bereiken tot de mogelijkheid behoort.  Ga zeker geen streng dieet volgen.

Bij een streng dieet kom je voedingsstoffen te kort die het lichaam nodig heeft. Je zal in het begin wel afvallen maar je kunt dat nooit volhouden. Wanneer je stopt, is je stofwisseling van je lichaam zodanig verstoord, vertraagd, dat je na het stoppen weer snel aan zult komen.

Wanneer je gestopt bent en weer wat gaat eten, zal je als je een beetje te veel eet direct weer aankomen.  De stoffen die nu niet verbrand worden, door de lage stofwisseling, worden in het lichaam omgezet in vet.

Het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan is een dieet waarbij je geen calorieën of punten hoeft te tellen. Je hoeft ook geen voedsel af te wegen. Je mag in principe alles eten maar in de juiste volgorde.

Het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan

Omdat je alles mag eten zal je voedsel toe moeten voegen wat vet verbrandend werkt en de honger stilt. Denk hierbij aan eiwitten.

Heerlijke recepten

101 heerlijke recepten

Wanneer je een zeer eiwitrijk dieet neemt is het verstandig om veel water te drinken. Veel eiwitten zijn  belastend voor je nieren. Door veel water te drinken kan je dat compenseren.

Sporten is niet belangrijk. Ongeveer 70% van het afvallen is gerelateerd aan voedsel en 30% aan sporten.

Eiwitrijk voedsel

Wanneer je het Mentale Dieet Plan gaat gebruiken kun je zeggen dat je een eiwitrijk dieet gebruikt wat ook koolhydraat arm is.

We hebben dagelijks vetten, koolhydraten, eiwitten, mineralen en vitaminen nodig.

Koolhydraten eten we vaak in de vorm van brood. Dat zijn snelle koolhydraten. Zij geven in een korte periode veel suikers aan het lichaam. Dat kan het lichaam niet allemaal verwerken. Dat wat niet verwerkt wordt, zal worden opgeslagen als vet.

Vetten hebben we ook nodig maar dan wel de onverzadigde of te wel de plantaardige vetten.

Eiwitten hebben we nodig omdat dat die belangrijke bouwstenen van het lichaam vormen. Ze zorgen voor het opbouwen van de spiercellen maar ook voor vernieuwing van de huidcellen. Het zijn langzame verbranders, dus door het eten van eiwitten hebben we snel een verzadigd gevoel.

Lekker eten

Lekker eten

Als je veel wilt afvallen dan is daar het Mentale Dieet Plan zeker geschikt voor.

Te langzaam afvallen

Wanneer je vindt dat je te langzaam afvalt, kun je het Turbo Actie Plan & 8 weken maaltijd schema gebruiken. Het is wat strenger dan het normale Mentale Dieet Plan.

Het Turbo dieet actie plan

Het Turbo dieet actie plan

Je kunt hiermee in 14 dagen tot 6 kilogram afvallen.

Wil je weten hoe de allerbeste methode om af te vallen werkt klik dan hier of op een van de afbeeldingen>>

Wil je afvallen dan is het Mentale Dieet Plan zeker een dieet wat je zou moeten proberen in combinatie met het Turbo Actie Plan.

Doelen

Wanneer je wilt afvallen zal je jezelf doelen moeten stellen zoals:

Je wilt een strakker lichaam hebben.

Ook je kleren moeten weer beter gaan passen.

Je wilt weer fit en gezond worden.

Het overtollig lichaamsvet moet verdwijnen.

Overtollig lichaamsvet

Overtollig buikvet is gevaarlijk voor je gezondheid. Door het overtollig buikvet kun je hart- en vaatziektes krijgen maar ook astma, kanker, verhoogde bloeddruk, darmklachten en suikerziektes.

Wacht daarom niet en ga dat overtollig vet verbranden.

Wat niet helpt zijn:

Vetarme diëten

Fitness (Werkt voor een klein deel mee om gewicht te verliezen).

Een caloriearm dieet werkt niet.

De meeste dieetboeken werken niet.

Een koolhydraat arm dieet is niet goed voor je gesteldheid. Koolhydraten geven suikers af wat energie is voor het lichaam. Je moet langzame koolhydraten eten.

Waarom werkt dit dieet wel?
Het Turbo Dieet manipuleert de Vet Verbrande Hormonen in ons lichaam. Wanneer we eten zal dit dieet na iedere maaltijd meer Vet Verbrande Hormonen aanmaken en de Vet Opslaande Hormonen verminderen.

Om je hormonen correct te veranderen moet je bij dit dieet twee weken driemaal per dag eten. Je ziet dat eten niet je vijand is. Het Turbo Dieet houdt in dat je meer moet eten om af te slanken. Je moet natuurlijk wel het juiste voedsel eten. Dat wordt je dan ook hierbij precies voorgeschreven.

Om dus af te vallen kun je starten met het Mentale Dieet Plan. Indien je vindt dat je niet snel genoeg afvalt ga je over tot het Turbo Actie Plan. Je zal dan in een zeer korte periode je streefgewicht bereiken zodat je spoedig weer met een strakke buik over het strand kunt lopen.

afvallen

afvallen

Nadat je je streefgewicht bereikt hebt, kun je weer verder gaan met het Mentale Dieet Plan. Kijk ook naar de gratis bonussen die je krijgt om mee te helpen om af te vallen. Je kunt dan alles eten en snel je streefgewicht bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *