Afvallen met begeleiding? Klik dan hier!

By | juni 20, 2016

Afvallen met begeleiding is mogelijk met het Mentale Dieet Plan. Vaak wordt het Mentale Dieet Plan gecombineerd met het Turbo Actie Plan.

Zoals het woord het eigenlijk al zegt word je bij het volgen van het Mentale Dieet Plan begeleid door een coach. Hij/zij zal je begeleiden tijdens het afvallen. Hij/ zij zal je met raad en daad bijstaan om op een juiste manier af te vallen.

Dus de beste manier voor je om af te vallen is door gebruik te maken van het Mentale Dieet Plan.

Je zal bij het gebruik van het Mentale Dieet Plan geen honger hoeven te lijden. Je hoeft ook geen calorieën of punten te tellen en zelfs sporten is niet nodig.

Ook het afwegen van dat wat je gaat eten is niet nodig. Je kan bij het Mentale Dieet Plan blijven eten wat je wilt alleen de volgorde en de soort voedingsstoffen is van belang.

De werkwijze bij het afvallen met begeleiding

Afvallen met begeleiding is nuttig. Er worden bij het Mentale Dieet Plan hoofdzakelijk vet verbrandende voedingsmiddelen gebruikt. De eiwithoudende producten zorgen ervoor dat je geen honger meer zult hebben.

Je zal met dit dieet hiermee dus afvallen onder begeleiding. Nu zal het voor meerderen onder ons, ondanks dat je snel afvalt, nog niet snel genoeg gaan. Eiwitten zorgen ervoor dat je wel snel afvalt. Die eiwitten heb je nodig omdat het de bouwstoffen van je lichaam zijn. Ook worden er gezonde vetten gebruikt die je nodig hebt voor de energie van je lichaam. Koolhydraten worden zoveel mogelijk gemeden.

afslankenMDB-Boek-1

Voor hen waarbij het Mentale Dieet Plan nog niet zorgt voor het snel genoeg afvallen kan men eerst beginnen met het Turbo Actie Plan.

Het Turbo Actie Plan is een 8 weken maaltijd schema wat er gratis wordt bijgeleverd. Het Turbo Actie Plan wordt in principe niet langer gebruikt dan 14 dagen. Dan zal je vaak je streefgewicht bereikt hebben.

Je moet je tijdens deze periode wel strikt houden aan de voorschriften. Je mag hiermee niet te lang doorgaan maar daarvoor zal je coach je wel waarschuwen.

Het Turbo Actie Plan is veel strenger dan het Mentale Dieet Plan. Na dit begin wordt er weer overgeschakeld naar het Mentale Dieet Plan. Hierbij ga je weer over naar afvallen met begeleiding en zal je leren wat echt goed voedsel voor je is.

Klik op deze link, of op de afbeelding, dan kom je op de website van het Mentale dieet plan. Wanneer je dit door hebt gelezen zal je zien dat dit dieet vele voordelen biedt ten opzichte van andere diëten>>

Je zal direct willen starten met dit dieet. Aarzel dus niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *