5 tot 17 kilo afvallen in 11 dagen zonder jojo-effect.

By | mei 5, 2017

5 tot 17 kilo afvallen in 11 dagen zonder jojo-effect is mogelijk met het Mentale Dieet plan gecombineerd met het Turbo Dieet plan.

Het is inderdaad mogelijk om met het Mentale Dieet Plan snel en verantwoord af te vallen.

De beste methode om af te vallen is toch wel een manier waarbij je snel afvalt en dat op een gezonde manier. Dan blijf je gemotiveerd.

5 tot 17 kilo afvallen in 11 dagen zonder jojo-effect

Je kunt dus 5 tot 17 kilo afvallen in 11 dagen zonder jojo-effect. Met sommige andere diëten kun je ook zeer snel afvallen, bijvoorbeeld met een Crashdieet. Toch kan je dit hier niet mee vergelijken. Bij andere diëten moet je je aan zeer strenge regels houden. Je moet jezelf uithongeren en dat gedurende een lange periode. Dat kun je niet volhouden. Je zal moe en lusteloos worden omdat je de juiste voedingsmiddelen gaat missen in je lichaam. Je lichaam heeft namelijk voldoende energie nodig om te kunnen bewegen.

snel en blijvend gewicht verliezen

Snel en blijvend gewicht verliezen

Koolhydraten, vetten en eiwitten

Energie krijgen we hoofdzakelijk door de toegevoerde suikers. Deze suikers zitten in bijvoorbeeld koolhydraten en vetten die we nodig hebben. Nu zijn we echter gewend om snelle koolhydraten te eten. Deze zitten bijvoorbeeld in brood en pasta.

Indien we nu te veel snelle koolhydraten eten worden er in een korte tijd veel suikers in ons lichaam vrijgegeven. De hoeveelheid suikers die niet opgenomen kunnen worden zullen zich als vet afzetten in ons lichaam. Dat moeten we dus voorkomen.

Dat kunnen we voorkomen door bijvoorbeeld langzame koolhydraten te nemen waardoor de afzet geleidelijk verloopt en het lichaam dit kan verwerken. Dat geldt ook voor de vetten. Voor de vetten moeten we ook de goede vetten eten. Dat zijn hoofdzakelijk de plantaardige vetten.

dd

Een zeer belangrijk voedselbestanddeel is eiwitten. Eiwitten zorgen voor de vernieuwing van de spier- en huidcellen. Wanneer we eiwitrijk voedsel eten dan zullen we snel een verzadigd gevoel hebben omdat het langzame verbranders zijn. Dat is de ideale voedingsstof om mee af te vallen. Je kunt dus 5 tot 17 kilo afvallen in 14 dagen zonder jojo-effect.

Het Mentale Dieet Plan

Mentale Dieet Plan

Mentale Dieet Plan

Bij dit dieet ga je leren wat gezonde voeding voor je is. De maaltijden die in de bijgeleverde boeken staan zijn allemaal overheerlijk en gemakkelijk te bereiden. De maaltijden kunnen gemakkelijk door het hele gezin worden gegeten. Je kunt er dus snel, verantwoord en gezond mee afvallen. Het zijn dus eiwitrijke maaltijden.

Bij het Mentale Dieet Plan is een bezoek aan een sportschool niet nodig. Je mag ook “alles” blijven eten.

We weten allemaal bijna al wel uit ervaring dat een caloriearm dieet niet helpt. In het begin val je wel af maar daarna val je plots stil. De bekende afslankprogramma’s helpen niet die hier op gebaseerd zijn. Je kunt dus 5 tot 17 kilo afvallen in 11 dagen zonder jojo-effect.

Wil je afvallen klik dan hier of op een van de afbeeldingen om naar het allerbeste product ooit te gaan>>

Afvallen

Afvallen

Zeer snel afvallen

Bij het Mentale Dieet plan hoort ook het Turbo dieet. Dit dieet is een extra stimulans om met dit dieet door te gaan.

Turbo Dieet Actie Plan

Turbo Dieet Actie Plan

Je kunt het beste even het Turbo Dieet Plan gebruiken waardoor je in een korte periode veel afvalt en je vervolgens leert, met het Mentale Dieet plan,  wat je mag eten om op dat gewicht te blijven. Je hebt altijd verkeerd gegeten want je bent namelijk voor niets te dik geworden. Je hebt het verkeerde voedsel gegeten en dat op verkeerde tijdstippen.

Het voedsel kan dik of dun maken.

Je kunt je lichaam vergelijken met een motor die op bepaalde momenten van de dag bepaalde goede voedingsstoffen nodig heeft. Je moet ervoor zorgen dat het lichaam de toegevoerde calorieën kan verbranden. Wanneer je dat niet doet zal het overschot aan calorieën zich als vet opslaan. Denk hierbij aan de suikers die vrij komen bij snelle koolhydraten.

Koolhydraten hebben we nodig voor de energie toevoer. Daarom is een koolhydraat arm dieet ook niet goed. Je zal toch de nodige energie moeten binnenkrijgen.

Lees alles eens rustig door voor u het besluit neemt met dit dieet te starten. Je kunt hiermee 5 tot 17 kilo afvallen in 11 dagen zonder jojo-effect.

50-heerlijke-recepten

50-heerlijke-recepten

Turbo dieet

Bij het Turbo Dieet eet je drie maal per dag. Het plan produceert vet verbrandende hormonen. Bij het Turbo Dieet zal het lichaam na iedere maaltijd meer vet verbrandende hormonen aanmaken. De vet opslaande hormonen worden zoveel mogelijk beperkt.

Het Turbo Dieet duurt twee weken. Je moet dan 3x per dag eten. Zo worden de hormonen correct veranderd .

Door het eten volgens het bijgeleverde plan zal je zeer snel afvallen. Je hoeft zelf niet na te denken, het wordt allemaal precies aangegeven wat je moet eten, wanneer en hoeveel.

Door alles te doen wat omschreven is zal je zeer snel afvallen met het Turbo Dieet. Je kunt hiermee  5 tot 17 kilo afvallen in 11 dagen zonder jojo-effect.

Turbo Boost

Turbo Boost

Na de 2 weken ga je terug naar het Mentale Dieet Plan. Je kunt namelijk niet bezig blijven met het Turbo Dieet.

Bij de bestelling van het Mentale Dieet Plan krijg je momenteel 50% korting. Ook krijg je een aantal bonussen. Dus wanneer je vindt dat het Mentale Dieet Plan niet snel genoeg werkt dan kun je het Turbo Dieet plan toepassen en vervolgens weer teruggaan naar het Mentale Dieet Plan dieet. Je zal gemotiveerd blijven omdat je zo veel gewicht hebt verloren en nu gemakkelijk dat gewicht kunt vasthouden.

U zal geen moment spijt krijgen als je met dit dieet begint. Je zou alleen spijt kunnen hebben omdat je er zo laat mee begonnen bent.

Buikvet

Te veel Buikvet

Je zal er in no time weer gezond, fit en vitaal uitzien en met een strakke buik over het strand kunnen lopen. Doordat het buikvet wordt aangepakt zal je ook niet zo snel de gevaarlijke ziektes kunnen krijgen. Je kunt met dit dieet  5 tot 17 kilo afvallen in 11 dagen zonder jojo-effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *